ÜDVÖZÖLLEK TERMÉSZETVÉDELMI, ÁLLATVÉDELMI ÉS SOLYMÁSZ OLDALAMON!
ÜDVÖZÖLLEK TERMÉSZETVÉDELMI, ÁLLATVÉDELMI ÉS SOLYMÁSZ OLDALAMON!
IRÁNYMÉRŐ RENDSZER
 
Kérdezz! - felelek
 
IN MEMORIAM
 
Madaraink egészségvédelme
 
Akikre büszke vagyok
 
VADÁS(S)ZUNK!
 
GÖRÉNYEIM
 
NAP FOTÓJA
 
VIDEÓIM
 
I. Solymász Fesztivál
 
Természetvédelmi Vizsga Tételek
 
WEB OLDALAK
 
Nézettségi index :o)
Indulás: 2006-09-28
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Blogolok :o)

19.

2009.06.18. 14:57, BercesJanos

Hány az alkalom szexológus úr? avagy válaszom a kisdoktorimban:)

Bevezetés.

 

Ma hajnalban, hogy tömegek közlekedését erőltettem magamra, lévén autómra hiába költöttem már majd fél millát, még mindig ma is depóban dekkol (karvalyaim meg várnak…), kicsit elgondolkoztam a hallottakon.

 

Rádió a fülemen utazva sorolja a mai magyar átlagait, hogy mennyit tölt alvással, kajára, budin, utazással, stb. És a meditálásom oka a sex gyakorisága. Ez manapság max 2 azaz kettő alkalom per hét emberenként. Számomra ez döbbenet! Oszt morfondírozni kezdtem, hogy ez az alulkalkulált eredményt mi eredményezte, vagy mi lehet az oka?

 

Kifejtés és magyarázat.

 

Na ja foghatjuk a társadalmunkra és rohanó, pénzt kereső, semmire sem ráérő, TV sorozatokat bambán bámuló ostoba tekintetetekre, ahol az értékmérő mindig, a trendi, vagy mit szólnak mások, meg nincs hozzá kedvem. Okádok ettől! Ezeket a (rádióban is elhangzott) kifogásokat csak azok mondják, akik nem élvezik a sexet.  Mert ugye aki szeret valamit, mert örömét leli benne, azt nem lehet a fenti kifogásokkal, vagy fáradsággal, pénztelenséggel eltántorítani a dologtól, csak a párjától. Ez olyan, mint a drog, vagy egy szenvedély. Vagy jó, és akkor csináljuk, vagy felejtős. Az átlag meg a kettő közöttit mutatja, a lagymatag vizesnyolcas szexualitási kívánalmakat. Ezek valszeg betudják annak, hogy okés, szükséges valami a párjának / fene a gusztusátJ/, hogy nyugta legyen, vagy elérje amit akar, oda kell néha pucsítania, vagy feszítenie, ki melyik oldalon áll. Na ezek rontják a statisztikát, a normális egészséges ember biociklusában! Bár ez nem baj, ez csak az ő sivár életüket fémjelzi, tartósságát érzelmi kapcsolatuknak szavatolja. Mert heti két sex (vagy annyi se) mit takar? Hát kívánalmat nem, örömszerzés illúzióját sem, max. pár perces kisülést, és a gyerekcsinálás lehetőségét. Ennyi! És ugye mindig a férfiak vannak billogozva a túlzott szexuális ingerenciával (van persze néhány női kivétel is), remek hazai statisztikánkat nézve, inkább örülni kéne, mert már kihaltunk volna, ha nem akar az apjuk heti kétszer milliókat röptetni anyubaJ.

 

Népességi statisztikánk heti két dugása ( mert ez ugye nem szeretkezés) jól tükrözi lekonyuló szaporodási rátagörbénket. Ennyire tellett… Ki a hibás, vagy mi az ok?

 

Mondom ez a buszozásos, BKV-s inkvizíció kicsit elvitt agyilagJ

 

Indoklás.

 

Nem tagadom, soha nem voltam disco tündér, és a szívem is mindig a Rock világában dobog. Nem véletlen, hogy az evolúciót is ez alapján értékelem; sex, bor, és rock n’ roll! J

 

Ha jó belegondolsz, totál kronológiai a sorrend. Szexxel indul az élet, és ez az ami boldogságot hoz a testnek és a léleknek, eredményével főleg, a szerelemgyermekkel.

 

A bor az istenek ajándéka! Ezt nem én találtam ki, ez a magyar realitás, akinek magyarázni kell, az heti egy alaklommal (se) kefélJ. Ráadásul a bor vörössége a világnézetet reálisabban adja, többlet fogyasztás esetén szépítiJ.

 

A rock n’ roll pedig a mindig pörgést, örök fiatalságot, és a szabad jó kedvet jelenti, mely az élet állandó körforgását fémjelzi, már nálam a pogány hitemben, ki nem hisz a sárba lihegett feltámadásokban.

 

Ha nem érted, vegyünk engem, mert magammal szeretek példálózni, aki velem teszi, igen okos emberJ.

 

Szóval hogy néznék ki őszintén egy disco-ban ősz szakállammal, amint egy 22-s villáskulccsal kilazított térdizülettel nyomnám a kacskaringós figurás denszet, némi alkohol és extazi hatása alatt, ami ma szokásjog, és trendi. A mostani „férfias”ruciról nem is beszélve, mert ugye azzal is egy látványosság volnék, főleg egy szőke, csontsovány, rózsaszínbombázó gidácska mellettJ)))))) Ha vizuális vagy mindjárt átjön a kép höhö.

 

Most ott a másik oldal, pohár a kézben, elnyűtt farmer, és akármilyen trikó, és dübörög a Rock. Csak a tolásra való szőke rózsaszín táncika sem játszhat, mert nem kétéltű jármű a körömcipő, a toptélorJ ruci és az IQ csevely sem bírja a füves prérit és a fülemJ.  Helyette valami életképes dögös realitásssal büszkélkednék, no korral.  Itt valszeg nem ütném ki a tömeget kukkoló szemét, vagy harmóniáját:) Egy lennék a sok arc és kortalan között.

 

Ja, nem a halott havimetálról beszélek, mert az mind nekrofil és bízom is benne, hogy nem szaporodó képes egy sem, ahogy a discoban agyon fűszerezett fejű rongylábjanik sem!

 

Evolucióm két utolsó lépcsőjét most feledve, a fő kérdéskörhöz visszatérve, morfondírozom tovább, mi sarkalja a tömeget, mert itt sajna erről kell beszélni, hogy ma a szeretkezés unfrankó, helyette elég egy gyors és ritka numera, mint anno a 8mm-s pornófilmen, ahol se időt se filmet nem pazarolunk, fő a technikai rész letudása és csáJ. 2 perc zuhannyal együtt!

 

Ha biológiai a megközelítés, be kell látni, hogy lehet itt a bibi. Ugye kitolódott az életkor. Míg őseink 40-50 között felborultak mint a büdösbogár, ma ez azért már 70 felé tendál. Nőknél jobb a túlélés vagy háromszoros szorzóval, a statisztika szerint. Véletlen?:)

 

Ha az elején kezdjük, akkor ugye ők korábban érnek, sőt… Így a sex-t is korábban kezdik, mert ez egyfajta elvárás, hogy 14-16 évesen beüsse valaki őket, mert ettől lesz „igazi”nő, meg odavághat a többi havibajos csajszinak. Tény a férfiaknál is van egyfajta felnőtté válási ritus az első kefélés jogával. Anno voltak avatási szertartások. Primitív népeknél elő kapták a kacort, és sutty, le azt a kis csuklyát, oszt rámondták férfi! Bár ez manapság már csecsemőkorban megejtik szertartásosan, vagy kasztosítva magukat, igaz ettől még nem gondolnám, hogy onnantól kezdve férfias kanolási hajlamai lennének, igaz így is a jelzett statisztikában benne vannak a 100 éves ágytálas papával együtt. Szóval a nők előbb válnak nővé, érnek meg. Ez a fajta biológiai érés magyarázza, hogy a férfiak miért szeretik a fiatalabb nőket, és a nők az idősebb férfiakat. Van egy kor persze a nők életében, megjegyzem elég kurta időszak, amikor még korban hozzá vágóval is tud kapcsolatot kiépíteni, majd ez eltolódik. Ahogy „érettebbé” válik, néhány gyermek után meg főleg a sex kiesik (mert orvosok szerint egy test egy időszakra van tervezve, és aki ugye korán kezdi, az korán használódik el), oszt apjuknak marad a recska, vagy másirány. Vannak persze, melyek a férfiakhoz hasonlóan fiatalítanak, mert a barátnő is ezt tette, vagy úgy gondolja ettől fiatalabb lesz a bőre, illetve csak a fiatal tudja még azt a ívet húzni vele és strapát kibírni, melyre szomjazik. Ezek érthetőek, és támogatom, hiszen statisztikát ők is pozitívan javítják, ahogy testi adottságukból kifér. És kedveseim, korosodó ezüstszakállas kortársaim, ti miért a fiatalabb tehetségeket kutatjátok? Én is ellene vagyok, mint a katonaság idején, hogy ne egyek friss kenyeret, mert az káros és felfújódom tőle, mint tehén a vizes lucernátólJ. Miért is? Aki korban kitart, vagy öregebb társat választ, ott le a kalappal mindig az idősebb társ előtt, hiszen ez azt jelenti, többet ér, mint tizen-huszon évvel fiatalabb hasonnemű. És ezt értem mindkét nem oldalára. Ha nincs így, lehet vitatkozni, de fölösleges.

 

Oszt megnézték, hogy a fiatalabb (de)generációnál mi a statisztika. 20-30 között 2-3 alkalom per hét. Csodálkozom? Ugyan ibolyka! Ráadásul a nemzőképesség csak 25%-os néhány évtizednyi múlthoz képest! Halálra ítélt nemzet vagyunk, a népességi statisztikát se mi magyarok javítjuk már régen itthon. Hol vagyunk Svédországhoz, vagy akár a hideg németekhez? Az olaszok is csak 25 éves korig piszkálják a csajokat, kivéve ha pénzt is remélnekJ És kinek kell egy szicíliai 40 éves szakálas nő? Jó tudom, de Fellini minket rijogatott velük, ez elégítette kiJ

 

Kiindulva az alapkérdés köréből, már az okok keresésében. Van egy kortáblázat, mely igen ide-oda toligálódik a két nem érése és hanyatlása terén. Van egyfajta szexuális trend, mely a fiatalokra ráveri az első indítatást. Hogy sül el, annak függvényében növelik, vagy apasszák a statisztikai bűvös 2-est. Oszt jön az idő. Toom a sebeket begyógyítja, emlékeket megszépíti, bla-bla, a szexet meg unalmassá teszi. És nekem papolhatnak, hogy válts pozit, helyszínt, illatot, stb. Átmeneti tűzoltás, tudjuk mindannyian. Amikor rájön az ember, hogy a másikat nem kívánja, akkor, azt már hiába műtteti magát, turbózza fogyókúráját, vagy kényezteti akármivel. Csere!

 

Osztán ugye eleve három kategória van, mely dúsítja és egyben apasztja is a statisztikát. Van a szeretkezés, a szexelés és a dugás (és szinonimái). A szeretkezés szerelmet feltételez, ahol nem kérdés a sex, hanem érzés és vágy, mindenekelőtt a másik imádatával. Idővel ugye ez átmegy a kérdés-válaszvárás témakörbe, amikor nem veszi le az egyik a másikról, mert már nem érzi, nincsen érzelmileg ráhangolva, hogy az mit akar, vagy mire vágyik. Meg van még a szeretet, vagy akár barátság, alkalmi szimpátia is, no itt már a fapados szexelésről beszélünk. Ez okoz pillanatnyi örömöt, és elmenést, bár semmi köze a szeretkezés adta orgazmusnak. És végül a dugás. Na ez utóbbi már lehet pénzért vett is, illetve fizetett témakör, nagy a paletta a titkárnő túlóráztatásától, a sarki ribancig, igaz megítélés kérdése. Van egy cimborám, aki híres örömlányos felhasználó. Kérdeztem tőle, mi a tökömért használja őket. Ismertetve nézőpontomat, hogy lenézem és megvetem mindazokat, akik pénzért találnak nemi kielégülést. Nem érthetem, amíg az ember képes kapcsolatot teremteni, addig minek degradálódik le a kutyám pároztatási szintjére, ahol az a fontos, hogy néz ki a másik eb, és mi várható az alomtólJ

 

Érdekes volt a válasza. Hozzátéve, hogy nős, gyerekes és 10 évvel fiatalabb nálam. Azt mondta, majd ha olyan korba lépek, hogy már nincsen kapásom (ééén érted?:)), viszont férfi emberre jellemzően, nem halnak el 50 évesen a szaporító sejtjeim, akkor rájövök, hogy más út nincs, illetve egyszerűbb és olcsóbb. Gondolj bele, mondta, az asszony, vagy a barátnő többe kerül, mint heti két numera, ráadásul olyannal, akit te választasz, arra amit te akarsz, és addig és akkor amíg te akarod. Itt fuvart fizet és megkapja azonnal amire szüksége van hisztik nélkül, a másik oldalnál meg „figyelmes” vagy, ahogy a nők mondják és kétesélyes, ráadásul veszélyes is. Egyrészt mert nem bizti, hogy akkor és aznap megkapod amit akarsz, ráadásul a nem várt gyermekáldás, vagy a jóhiszeműen beszopott kórság is befigyelhet. Lévén a kurvánál nincsen csók, és gumit húz mellyel kizárja a bajságot. De a háztájiba, ha félre kacsint az asszony, azt azért nem ússza meg az ember kezelés nélkül! MegnyugtatóJ A „figyelmességet” persze negatív kicsengéssel mondta, hogy pölö megint nem kaptak autót, ékszert, a szerényebbje meg virágot. Nem csináltad meg ezt, vagy nem intéztél el azt, miért ezt vetted fel, vagy vetted meg azt, kupit hagytál magad után, nem vagy tekintettel rá, stb. És persze a legjobb, hogy ő viszont agyon hajtja magát, ki se lát a munkából, te meg sexbombát akarsz estére belőle? Ami igaz volna, ha a férfi nem dolgozna. No és ilyenkor kezdett el számolni, hogy is van ez? Hogy amit ide befektet pénzt, időt és munkát (ami pénz szintén), mely a napi gyakorisággal egy párkapcsolatban ugye megszokott dolog már a nő számára, és nem „figyelmesség” kategóriája, és ez mellett pasija csak annyit szeretett volna, mint évekkel korábban, amikor ugyan ennyi munka, időáldozat, és pénzt szánt arányaiban ugyan arra a nőre, hogy nem kap érte semmit. Oszt számolt, és kiderült, hogy ez kurvára nem éri már meg. Akkor inkábba a fizetett dugás, nincsen hiszti, probléma, és nyűg. Azt tudja, a ribanc sem akar vele dugni, de neki is kell a pénz, viszont ezért nem várakoztat, kritizál, vagy okokat keres, hanem teszi, amire megvette. Ezért ő választ, tol, fizet, és olcsóbban kijön. Ráadásul jobban jár, mert a párja ugye azokat nem is tenné meg, vagy ha igen érzi savanyú szájízzel, meg ritkán, huncut rávezetésekkel, vagy könyörgéssel. Akkor? Ha csereberélsz, tönkre mész anyagilag és idegileg! – mondta végül. Meg kell, hogy mondjam, annak ellenére, hogy kitartok bebetonozott nézetem mellett, rá kellett döbbenjek, hogy van igazság alapja és talán ezért is van annyi pénzért vehető lehetőség mindenhol, utcán, médiában, akárhol. Ki a hibás? Vagy MI? Ha a cimbora realitását követem persze a nő, illetve a női szexualitás, hiszen ezen elmenve a statisztika javítható volna. Viszont van egy ellenpont is a másik nem oldaláról való megközelítésben, mely a barátom levezetését nem saját hibának, hanem a férfi okának tartja. Toom örök vita és egymásra mutogatás marad, de egy tény. Több férfi keres olcsó örömöket, mint nő, és ez azért valamit megmagyaráz. Főleg, hogy nem egyszeri kihágással, hanem kúra szerű rendszerességgel történnek a szexuális hiányosságok orvoslása. Nőknél ezért azért nem ilyen általános, sőtJ. Meg kell jegyeznem, azért azt tudjuk, hogy mindkét nem oldalán van egyfajta megtolom-megtolatom magam effekt, hogy nyugtom legyen, hogy ne gondoljon másra, hogy megkapjam, vagy azért mert megkaptam a kért, vágyott dolgot, holmit. Így altatva tovább a reményeket, elhintve a bizalmat és biztatást, hogy húúdemeghogy.

 

Ha Merle Nők városát veszem, mint nagyon tanulságos, és ehhez a témához kapcsolható könyvet, illetve börtön, vagy kolostori női zárt közösségek életét, akkor azért a kívánalmak, szexuális elvárások, és kultúra tekintetében a cimbora érveit kell realitásnak vennem. Hozzá téve gyorsan, és nem rosszindulatúan, hogy a női lelkesedés és ragaszkodást többségében egyfajta valakihez való kötődést (érdek és cél), és gyermeknemzést célozza. Ha ez megvan, kézifék behűz, melyet mi férfiak másképpen reagálunk le, lévén másképpen képzeltük el. Mi azért kötünk magunkhoz, hogy mindig ez legyen, nem azért, hogy ettől kezdve nem. Hajaj kezdem az agglegényeket is megérteniJ. Illetve rájöttem ez a szingliség is ebből fakad, már hoppon maradás.

 

Igaz, hogy a gyengébbik nem oldalát is erősítsem, ismerek olyan férfit (?!?), aki nem hogy a heti két átlagot nem hozza, hanem semmit. Nem érdekli a sex! Ráadásul elvált volt, tehát nem papJ. Na ja, ismerni kell ehhez persze a női párt isJ mert itt megint bejön a kurvázós cimbora érvei, ha levetkőzve unfrankó, lelép és a pénze is megmarad. De egy udvarlás és kapcsolat, majd évek utáni leépülésnél azért ez némileg többe kerülJ időben tuti, már hogy télakoljonJ. Nők ugyan úgy panaszkodnak, hogy már nem megy az apjuknak, nem ők a hibásak, és tény ez látszólag valós dolog, csak az előzményre nem emléxik vissza egyik sem. Mi volt és mi lett, és ugye az első kifogásnál a férfi már tudja, szeretkezni már ezzel a nővel többet nem fog, max szexelni, vagy kupakolniJ, ennek arányában történik az elmozdulása, mely addig durvul, míg a nő rájön (általában elég későn), valami unfrankó van, de nem magában keresi a hibát, hanem az emberét hibáztatja. Pedig anno nem volt ugye probléma? És ugye nem a férfi lesz nemzőképtelen egy idő után, akár 40 év után…?

 

 

Konklúzió és tanulság.

 

A népesség alakulásában nem biztos, hogy a társadalmi helyzet játszik fontossági tényezőt. A férfi nem a korától impotens, hanem a nőtőlJ. A nő szexuális érdeklődése lineárisan emelkedik a kapcsolata biztonsága eléréséig, illetve a gyermek nemzéséig, majd hanyatlásba kezd és kihal. Ezzel indifferensen a férfié újra erőre kap (még ha ez jól is palástoljaJ), és megsokszorozza tapasztalatát a korai haláláigJ. A férfiak korai halála a nők javára dönti a statisztikai felmérést, nyomva a nulla felé, mutatva, hogy az idős asszonyok nem maszturbálnak már.

 

Ergo a magyar népesség szexuális átlag gyakoriságában meghatározott heti két alkalom per ember (ami nem egy tolás/párt jelent) erősen feminista beállítású, a valós tényektől elrugaszkodott, nem megalapozott, és téves. Különben a prostitúció gyakorlata már évszázadokkal korábban kihalt volna.

 

 

 

Dr. Karvaly Károly

 

sexPHD, miazma, és fokozatok.

 

 

 

 

Ui: ha magadra ismersz, az csak a véletlen egybeesés miatt van, és táplálod a nagy átlagot, amiről szakdisszertációmban rávilágítottam vala.

 

 

netuddki

 

3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.06.25. 05:30
mumifalco

Kedves változás korába lépő barátom!/klimax/Javaslom bölcs nyugalommal viselni ezt az átmeneti állapotot.Füst Milán mondotta egy gonddal kevesebb.Ha én is elérkezem ebbe az állapotba csendben belenyugszom.

Idézet
2009.06.23. 13:22
BercesJanos

Mi van Mumi magadra ismertél:) csak véletlen lehet:)

Különben is vén marha fejjel most is több a 2-s átlagnál az eksöneid száma, ezért kár vitakoznod. és még az E vitamin sem kellett:)

Na jó, volt egy idő, amikor a tripperedet penicilineztem 2 hétig, hogy akkor rongáltad a statisztikát, de szingliséged elve azért nekem ad igazat valahol:)

Osztán ha a szuper biogombás műzliket a jövőben sem eszed, akkor még a maradék 20 évedben is tudod a pisilésen kívűl másra is használni a csunyádat:) Tényleg most mi van, hogy nincsen mezei nyúl fogás???:)))))))))))))))))))))

Szólj ha koplalsz, bodzából szedek neked össze egy guminőre valót. igen fullosok vannak már, nem olyan mezőgazdasági fóliás, mint amikre még neked tellett a nyugdíjból:) és fújkálnod sem kell, csak pumpálnod:)

Idézet
2009.06.19. 05:20
mumifalco

T. Professzor úr!

Érdeklődöm,hogy az ONI volt lakójaként készitett szakdolgozatának nyilvános vitáját mikor rendezik meg.Eltekintve a vorosborrol alkotott véleményével egyetértve értekezésének többi pontjával vitatkozom.

Dud gi.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2009.10.21. 14:17
2009.07.14. 10:24
2009.07.01. 14:14
2009.06.18. 14:57
2009.06.15. 13:45
2009.06.09. 12:41
2009.06.03. 14:29
2009.05.27. 15:28
 
MAGAMRÓL...
 
KÉPES ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ
 
HIRDESS nálam! :o)
 
H Í R E K
 
FOTÓ ALBUMOK
 
TENYÉSZTÉS/breeding
 
KÉZMŰVES munkáim
 
FAKANÁL
 
Ü Z E N Ő F A L
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!