ÜDVÖZÖLLEK TERMÉSZETVÉDELMI, ÁLLATVÉDELMI ÉS SOLYMÁSZ OLDALAMON!
ÜDVÖZÖLLEK TERMÉSZETVÉDELMI, ÁLLATVÉDELMI ÉS SOLYMÁSZ OLDALAMON!
IRÁNYMÉRŐ RENDSZER
 
Kérdezz! - felelek
 
IN MEMORIAM
 
Madaraink egészségvédelme
 
Akikre büszke vagyok
 
VADÁS(S)ZUNK!
 
GÖRÉNYEIM
 
NAP FOTÓJA
 
VIDEÓIM
 
I. Solymász Fesztivál
 
Természetvédelmi Vizsga Tételek
 
WEB OLDALAK
 
Nézettségi index :o)
Indulás: 2006-09-28
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Aprónép - 2009.
Aprónép - 2009.Képtárak: Súgó
KINT A JÁTSZÓTÉREN; 09-júli

Használaton kívüli bográcsolós helyet alakítottam át korhadt fatörzsek, és némi száradóban lévő fűzfa ágak segítségével "görény várrá", ahol ők maguk kialakították a járataikat, a vacok helyét, és gondoskodtak a kémlelő nyílásokról is.

A vad kölykök akármennyire félősek (még mindig!), a kíváncsiságuk nem csillapodott.

RECE ALOM /vad kölykökkel/

A legöregebb nőstémyem segített a vad kölykök nevelésében. Már amennyi tőle telt, azt megtette. A többi, rajtam múlik.

A VAD ALOM

Ha ez a nőstény beszélni tudna....

Felhívtak, hogy befogtak egy görényt, ha kell menjek érte. Nannáhogy és perszesőt! Kapát-kaszát eldobva robogtam a görényért, aki mint kiderült egy nőstény. Mikor otthon átraktam a végleges helyére, akkor vettem észre, hogy a nyaka igencsak harapdált, azt meg már tudjuk, hogy ez a párzás jele, és a vemhességet is biztosra vettem. Illetve első saccra azt tippeltem, hogy a vemhesség megszakad, a kicsik szépen felszívódnak, hiszen a hasán nem lehetett látni még a nyomát, tehát végső stádiumba még nem ért a kismama.

De aztán rendbe megszülettek a kicsik, teljes csendben, ahogy azt várni lehet a vad alomtól. A mama stresszes reagálásait látva jutottam arra a döntésre, hogy a kicsiket kicserélem, és Recém kölykeit neki adom. Nem kockáztattam, hogy a vad vérvonal esetleg használhatatlanná, emberi közeledést nem tűrővé növekedjen.

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2009.10.21. 14:17
2009.07.14. 10:24
2009.07.01. 14:14
2009.06.18. 14:57
2009.06.15. 13:45
2009.06.09. 12:41
2009.06.03. 14:29
2009.05.27. 15:28
 
MAGAMRÓL...
 
KÉPES ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ
 
HIRDESS nálam! :o)
 
H Í R E K
 
FOTÓ ALBUMOK
 
TENYÉSZTÉS/breeding
 
KÉZMŰVES munkáim
 
FAKANÁL
 
Ü Z E N Ő F A L
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!